Ви є тут

"Club Split Lviv" ("Спліт")

"Club Split Lviv" ("Спліт")

Львів
площа Міцкевича

Club Split Lviv – один із кращих клубів преміум-класу, який знаходиться у самому серці Львова. Клуб був відкритий 10 серпня 2002 року і постав перед очима відвідувачів у всій своїй красі та розкоші.
   Клуб Split включає:

  • Ф’южн-ресторан
  • Караоке
  • Шоу-бар
  • Кальянна кімната

  Ф’южн-ресторан клубу Split – ресторанний комплекс преміум-класу з привабливим панорамним видом на центральну частину міста і площею понад 600 кв.м. Вишукана паназіатська кухня в авторській інтерпретації незмінного шеф-кухаря закладу Романа Щурка, акваріум з живими морепродуктами, відкрита кухня, яка дозволяє спостерігати за приготуванням страв, дизайнерський посуд, ексклюзивні подачі страв та дизайн інтер’єру преміум-класу в стилі лофт не залишать байдужими гостей. Також ф’южн-ресторан клубу Split – прекраснее місце для організації банкетів (160 осіб) та фуршетів (300 осіб).
Величезна енотека з широким асортиментом вин (понад 200 найменувань) дозволить обрати найкраще вино, а професійний сомелье Сергій Верескун у цьому допоможе.

У приміщенні ресторану розташована спеціально облаштована кімната для курців, де наші відвідувачі мають змогу насолодитись ексклюзивними кальянами (80 колб виробників із різних куточків світу, 30 видів тютюну та 1458 різновидів смаків) та сигарами.

 Японська кухня з авторським баченням шеф-кухаря Романа Щурка чекає на вас щодня у ф’южн-ресторані клубу Split. Скористайтеся акційною пропозиціє «1+1=1» і смакуйте більше японських страв.

 Час роботи: цілодобово
 Безкоштовний WI-FI
 Дрес-код: вечірній, діловий, коктейльний, кежуал. Вхід заборонено у спортивних та пляжних костюмах.
 
 Караоке клуб Split «Стань зіркою!» – прекрасне місце відпочинку для справжніх меломанів та любителів поспівати від душі. Дві професійні музичні системи з більше 75 000 музичних композицій, комбінована система відео-візуалізації, професійний звукорежисер та співочі адміністратори відкриють Ваші приховані таланти, а концептуальний дизайн інтер’єру допоможе відчути себе справжньою зіркою! Також в приміщенні караоке облаштована VIP-зона для дружніх компаній. Караоке клубу Split «Стань зіркою» володіє правом на проведення відбіркових турів у західному регіоні до Чемпіонату України з караоке. Кожен гість має унікальну можливість взяти участь у змаганні та отримати шанс виграти поїздку на престижні міжнародні конкурси з караоке (KWC та Euroke).

Час роботи: 20:00-6:00

Вхід: 150 грн.
     
Шоу-бар – родзинка клубу Split. Два шоу-руми з екзотичними акваріумами, безперервна топлес шоу-програма, приватні кімнати, новітні технології світлового оформлення, широкий вибір алкогольних напоїв, ексклюзивні кальяни та розкішний інтер’єр – це невід’ємні складові атмосферного вечора в шоу-барі клубу Split. Щоночі о 00:00 гості мають змогу побачити унікальну костюмовану еротичну шоу-програму: на головному танцполі стрип-бару з’являються прекрасні дівчат в чаруючих казкових образах. Грація, жіночність, краса та врода дівчат зачарують кожного. Варто зазначити, що стрип-шоу-бар клубу Split – це чудове місце проведення парубоцьких та інших тематичних вечірок!
Стриптиз-шоу-бар працює щодня, без вихідних.

Час роботи: 22:00-6:00

Вхід – 250 грн.
   
Кальянна карта клубу Split вирізняється широким та високоякісним асортиментом продукції: понад 30 виробників тютюну з різноманітних країн світу та 1458 смаків. Для гостей – лише найякісніші кальяни світових брендів, а саме: Amy, Kaуa, Emberry, Garden, Wookah, Maklau, Easy blow, ексклюзивні кальяни Oduman та Карма. У нас присутні ексклюзивні кальяни ручної роботи, зроблені під замовлення, привезені з міжнародних виставок, виготовлені на Балі. Професійні кальянники клубу Split допоможуть із вибором та зміксують «димний коктейль». Також клуб надає ексклюзивну послугу кальянного кейтерингу.

Час роботи: цілодобово

Пов'язані:

Відео

Останні відгуки

— Дана
Чудовий заклад, надзвичайно смачна кухня(ваш шеф повар неперевершений, а качка по пекінськи просто божествена....), про персонал -це окема мова, завжди усміхнені, ...
5
Розташування: 
5
Вигляд, інтерєр: 
5
Обслуговування: 
5
Якість: 
5
Ціни (вис -> низ): 
5
Зображення користувача Дана.
Дана

Чудовий заклад, надзвичайно смачна кухня(ваш шеф повар неперевершений, а качка по пекінськи просто божествена....), про персонал -це окема мова, завжди усміхнені, гречні, якщо вагаюсь по меню то завжди порадять щось цікаве.
Ще обожнюю, ваше караоке..
Одним словом -ви молодці, вся команда...
Можу на 100% рекомендувати ваш клуб друзям, і точно знаю що червоніти не буду..
Ціни-як всюди...

20.05.2022
5
Розташування: 
0
Вигляд, інтерєр: 
0
Обслуговування: 
5
Якість: 
5
Ціни (вис -> низ): 
0
Зображення користувача tripadvisor comments.
Olga_Krum

путешествие
посетила клуб Split по рекомендации друзей из Киева, которые остались в полном восторге.
путешествие в мир кулинарии у меня не получился потому что прямо на входе я была сбита двумя барменами. всю ночь просидела за барной стойкой дегустируя разные коктейли. изначально меня УГОСТИЛИ БЕСПЛАТНО качественным дорогим хорошим коктейлем. Я долго узнавала причину – день рожденья? праздники? но всё оказалось на много проще… как в мультике «да просто так!»
я с ними проговорила на разные темы в течении всей ночи. заказывала коктейли не по названию, а по своему настроению, а бармены всегда угадывали то что я хочу. Это было невероятное путешествие в зазеркалье.
хочу отметить высокое качество алкоголя на котором были сделаны коктейли. цена средняя примерно как и в других заведениях
осталась очень довольна. огромное спасибо бару и барменам клуба Split за прекрасно проведенную ночь!!

17.08.2018
5
Розташування: 
0
Вигляд, інтерєр: 
0
Обслуговування: 
0
Якість: 
5
Ціни (вис -> низ): 
0
Зображення користувача google comments.
Yellow PandaMusic

Отличное место. Посещали не раз шоу-рум. Приветливый персонал. Просто замечательные девочки на любой вкус. Есть с чем сравнивать . Это однозначно лучшее заведение в городе.

14.08.2018
5
Розташування: 
0
Вигляд, інтерєр: 
0
Обслуговування: 
0
Якість: 
5
Ціни (вис -> низ): 
0
Зображення користувача google comments.
Zhuzha Kruzha

Это лучший стрип Львова. Любим проводить там время с друзьями, смотря на красивых женщин :)

08.08.2018
5
Розташування: 
0
Вигляд, інтерєр: 
0
Обслуговування: 
5
Якість: 
5
Ціни (вис -> низ): 
5
Зображення користувача tripadvisor comments.
Ksenia C

Split задаёт уровень отдыха!
Спасибо огромное всем, кто работает в этом заведении! Видно сразу, что вы фанаты своей работы: нигде ни пылинки, персонал очень внимательный, бармены делают потрясающие коктейли!!! А кухня... шеф-повар, если не бог кулинарии, то явно от него все взял! Невероятные сочетания вкусов!
Всегда думала, что цены здесь завышены, но нет. Мало того, что они такие же, как и у других заведений со статусом выше среднего/высокий, так ещё и точно оправданы. Сервис, подача, кухня того стоят!
После ресторана заглянули в караоке - очень понравилась атмосфера! Никогда бы не подумала что найду смелость не просто петь, а прям выступать, как на сцене. К тому же, познакомились с соседним столиком и даже обменялись контактами. Поэтому караоке в Сплите - это не просто попеть, но и завести знакомства!
В следующий раз придём в шоу-бар! А это будет скоро: уж не терпится увидеть шоу-программу))

07.08.2018