Панський борщ з м'ясом дичини під хрумкою скоринкою
- Щоб додати коментар, увійдіть
Чому чесний?
Чому чесне м'ясо? Чесне, бо завжди свіже і без консервантів. Чесне, бо вирощене на власній фермі. Чесне м`ясо, бо справжнє м`ясо!
Головний акцент у меню, звісна річ, зроблено на м’ясі.
Фірмові страви готують з особливої породи кучерявих свиней Мангаліца, яких вирощують спеціально для потреб ресторації.
Мангалиця - це угорська порода свиней.
М’ясо мангалиці вважається делікатесом і дуже цінується серед гурманів.
Ресторація «Чесне м'ясо» у Львові дарує своїм гостям насолоду справжнього смаку — відмінне м'ясо, унікальні рецепти авторської та галицької кухні, п'янкі наливки, крафтове пиво власного виробництва — все це Ви можете спробувати в самому серці Львова!
Панський борщ з м'ясом дичини під хрумкою скоринкою
Чудове місце! Все дуже смачно, особливо якщо з хріновухою.
Рекомендую.
Пришли за час до закрытия, официантка была приветлива. Обслуживание хорошее, и отличный глинтвейн.
заклад сподобався,їжа дуже смачна, просторо, ще великий + було мала кількість людей (мабуть через будній день) тому атмосфера спокійна і невимушена, супер коли втомився від шумних,переповнених вулиць Львова
М'ясо просто вогонь, плюс хороший вибір наливок до нього) Сервіс на висоті і взагалі все охайно і затишно)