Ви є тут

Cartel RESTAURANT (Картель Ресторан)

Cartel RESTAURANT (Картель Ресторан)

Львів
вулиця Богдана Хмельницького

Класичний стиль в інтер’єрі ресторану, просторі зали та світлі тони сприяють хорошому настрою та дарують відчуття затишку.

Cartel RESTAURANT гостинно запрошує скуштувати фірмові страви, страви на всі смаки, натуральні настоянки.

В закладі діє система знижок від 5% (детальніше про умови її отримання дізнавайтеся в адміністратора).

 

Пов'язані:

Відео

Останні відгуки

— Анонім
Часто буваю у Львові, раніше відвідував заклади які знаходяться в центральній частині, але останній раз прочитав в неті про відомого у Львові Бачевського і про...
Розташування: 
0
Вигляд, інтерєр: 
0
Обслуговування: 
0
Якість: 
0
Ціни (вис -> низ): 
0
Зображення користувача Гість з Тернополя.
Анонім

Часто буваю у Львові, раніше відвідував заклади які знаходяться в центральній частині, але останній раз прочитав в неті про відомого у Львові Бачевського і про його імперію яка знаходилась на так званій Рогатці. Скажу чесно район колись був промисловим багато заводів, проїжджаючи по цій вулиці побачив через вікно дуже класний заклад, вирішив зайти і я був дуже здивований!!! Ресторан називається Картель (я пошукав і знайшов що це економічний термін). Що інтерєр, що екстерєр, ціни обслуговування і смак страв мене дуже приємно здивували. Надзвичайно смачно на 2-ох ми заплатили всього 200 гривень, але наїлися дуже сильно. Враховуючи всю обстановку, обслуговування неодмінно можу сказати що прийдемо сюди ще!!! Також нам запропонували картку постійного клієнта:)
Вони є тут якщо когось цікавить cartel.virtual.ua

P.S. Це не реклама закладу, просто враження мене переповнюють.

31.10.2013